Folkemødeovernatning 2021 i tal / Udlejningsoversigt 2021

Fordeling i byer / områder

I cirklen til højre kan du se fordelingen af boliger der har været til leje på Folkemoedeovernatning.dk eller Facebook gruppen “Folkemøde overnatning” for Folkemødet 2021. Byerne er det udlejerne selv har skrevet i deres opslag og derfor vil der være nogle byer der indeholder boliger fra andre steder end det der står. Eksempel er der flere fra Tejn og Sandvig “Allinge”.

Pris per overnatning

Priser for overnatninger har til Folkemødet 2021 været mere blandet end tidligere år. Det skyldes Covid-19 situationen der har fået folk til at sætte priser længere ned end normalt for at være dem der får udlejet deres steder.

Allinge har haft et dårligt ry for at være dyrt, og når man ser på gennemsnit prisen, så er den en smule højere end andre områder, men har været langt fra det dyreste sted.

Højeste priser per uge

Nogen skal have de højeste priser og det er ikke underligt at Allinge ligger blandt de højeste. Men til Folkemødet 2021 var det faktisk Gudhjem der toppede med den højeste pris på boliger der kom igennem siden / Facebook gruppen.

Laveste priser per uge

Allinge ligger som den by med den laveste overnatningspris til Folkemødet 2021. Boligen der gjorde at Allinge netop har den laveste, var en lejlighed til under 3.000 kroner for 6 personer, hvilket også giver den laveste pris per overnatning (per person).