Rapport Folkemødet 2022

Folkemødet 2022 sæsonen bød på mange steder til udlejning og startede med højere priser men der kom en slut spurt med meget billige steder og hård kamp mellem udlejere. Nogle steder skar over 50% af deres udlejningspriser for at få udlejet.

Dataen er i år delt op i postnumre og ikke i de enkelte byer som tidligere, da sidens funktion har ændret, så udlejere ikke længere selv skriver feltet, det ville derfor være upraktisk at skulle slå hver adresse op og finde oplysninger om den enkelte by.

I år er det kun tal fra hjemmesiden, hvor det tidligere år har været hjemmesiden og Facebook. Årsagen er at mange flere har benyttes hjemmesiden end Facebook gruppen.

Prisudvikling siden Folkemødet 2021

2022 har været meget spændende at følge med i, priserne startede ud langt høje men er endt meget langt nede og hvis det niveau vi er endt på lige før starten af Folkemødet 2022 er det vi kan forvente de kommende år, så ser det ud til at mange flere har råd til at deltage i folkemødet.

Priserne for 2022 per overnatning er kun fra de steder der er lejet ud, hvoraf de fleste af disse steder er lejet ud før de store prisnedsættelser der skete ca. en måned før starten af folkemødet.

Gennemsnitsprisen per overnatning i 2021 lå på: 487 kroner

Gennemsnitsprisen per overnatning i 2022 lå på: 465 kroner

  • Alle priser er udregnet ved at se på prisen divideret med antallet af overnatninger og så igen antallet af sovepladser. Så det er ens for alle uanset om det er steder der lejes for en hel uge eller for en enkelt dag.
  • Steder der har haft underlige priser som 9999, 99999, 1234 eller lignende er ikke taget med.
  • Steder hvor der har stået en pris og der i en af beskrivelserne står at man skal kontakte for pris er ikke taget med.

Dyreste postnummer 2022

Til folkemødet 2022 var det dyreste postnummer at bo i 3770 Allinge, men samtidig var dette postnummer også meget synligt i antallet af boliger på siden.

Billigste postnummer 2022

Billigste postnummer for Folkemødet 2022 var 3720 Aakirkeby.

Dyreste bolig for alle dage

Den dyreste bolig lå i 3770 Allinge og indeholdt 3 værelser med 2 sovepladser. Prisen var 2.000 per nat per soveplads.