Opret overnatning

/Opret overnatning
Opret overnatning2018-10-31T19:24:14+02:00

Udfyld oplysninger om stedet så godt du kan

Du kan uploade 1 billede til dit sted. Vælg et godt et :)

Skriv en god titel til dit sted (Eksempel: Skøn lejlighed med 4 værelser midt i Allinge)

Her kan du skrive om det du har, skriv IKKE kontakt oplysninger heri eller links. Beskriv tydeligt hvor sovepladserne er og hvilken type. Eksempelvis 2 sovepladser i stuen og 2 enkelt senge i et soveværelse.

Disse udvidede muligheder kan være med til at netop dit sted bliver valgt

Pris skal skrives som en fast pris. Det vil sige at hvis der er 5 sengepladser og du vil have 1700 per sengeplads. Så skal der heri stå 8500. Du kan skrive i beskrivelsen hvis du tillader mindre antal personer (eksempel 2-5 personer), men sørg for en fair pris uanset antal.

Fair priser er noget af det vi meget gerne ser her. Men vi mener også at man skal beteles ordenligt for at forlade sit hjem i en uge.
En pris på 8.000 for 4 personer, har vi fundet ud af er den nemmeste pris at leje ud til 4 personer og ligger i et prisleje som de fleste har råd til.

Hvilken by ligger nærmest dit sted?

Antal værelser

Antal sovepladser

Skriv adressen for stedet

Udfyld dine oplysninger så vi kan komme i kontakt med dig og dine kommende lejere kan

Hvis det er samme som udlejningstedet, behøver du ikke udfylde denne

Dette felt vises kun til os (Folkemøde Overnatning) og deles ikke med lejere

Her kan du vælge forskellige ekstra ydelser som du vil blive opkrævet for (via mobile pay). Det er ikke nødvendigt for at bruge siden at vælge disse, men kan være med til at dit sted bliver lejet ud hurtigere.

For det valgte beløb. laver vi en eller flere annoncer på nettet omkring dit sted. I gennemsnit vises annoncerne til 2134 personer ved køb for 250 kroner.

Hvis du ikke selv har mulighed for at tage et billede af dit sted, så kan du tilkøbe at der kommer en ud og tager ét billede af dit sted.

Ved at oprette dig på ventelisten accepterer du opbevaring og håndtering af dine data på dette website og du accepterer vores vilkår & betingelser.