Beskriv dit sted ordenligt og lej hurtigere ud

//Beskriv dit sted ordenligt og lej hurtigere ud

Beskriv dit sted ordenligt og lej hurtigere ud

Jeg har sat mange personer sammen siden begyndelse af hele det her, inden det overhoved var Folkemødeovernatning. Der er desværre en ting som går igen ofte, og det er at stederne eller kravene ikke er beskrevet ordenligt. Det giver selvøflgelig problemer for dem som skal leje stederne, da de ofte ingen mulighed har for at se stederne inden de ankommer.

Derfor er dette indlæg en hjælpe til dig som skal udleje et sted under folkemødet til ikke at begå de samme fejl som andre har gjort.

Forskellen på en seng og et sted man kan sove

En seng er ikke en madres på gulvet i gangen. Når man opretter et opslag bør man beskrive det meget tydeligt hvordan ens senge, madresser, paller er fordelt. Det er forvirrende og det er langt fra alle som vil dele stue med 8 andre personer fordi man har lejet ud som 4 værelser, når der faktisk kun var 2 værelser og så en gang og en stue.

Derfor er det bedste man kan gøre, at beskrive detaljeret hvordan ens sovepladser er fordelt. Eksempel:

1 seng i værelse

1 dobbeltseng i værelse

1 sovesofa i stuen

1 madres på gulvet i stuen

Hvad er prisen

Hvad prisen er burde være det nemmeste at fortælle, men jeg har desværre oplevet at folks priser ændre sig når folk har sagt ja til stedet.

I et tilfælde så var en pris X for X antal personer, når kontakten mellem den mulige lejer og udlejer var lavet, så sted prisen med 25%, fordi så havde udlejer pludselig en masse folk som ventede på at leje stedet. Det var også korrekt, der var mange intersserede, men det var folk som jeg havde på min liste og ikke folk som udlejer faktisk havde fået oplysningerne på.

Hvor er stedet

Lækkert hus med kort afstand til folkemødet. Det er en kort beskrivelse som virkelig får opmærksomhed, men hvis stedet så ligger i østermarie, så er det ikke tæt på Allinge på nogen måde.

Gåafstand er ikke 10 km og cykel afstand er ikke fra Gudhjem.

Vær realistisk i hvordan du beskriver hvor dit sted er placeret. Fordi et sted ligger langt fra Allinge, så er det ikke umuligt at leje ud, men det er svært når man starter med at sige noget som ikke passer.

Deler man køkken og bad med andre

Deles køkken og bad med ejer eller andre lejere. Så beskriv dette i dit opslag, det er en vigtig detalje.

By |2018-11-03T22:23:44+02:00november 2nd, 2018|Ikke kategoriseret|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment