Tenthouse

3300 kr.

Denne bolig består af 2 sovepladser, fordelt på 1 værelser. Læs mere i beskrivelsen nedenunder for flere oplsyninger omkring fordelingen.

Beskrivelsen

Vi har 1 Tenthouse i overskud, købt gennem Folkemødets Folkecamp. Tenthouse er en moderne udgave af 80’er klassikeren CampLet og er en blanding af et telt og et hus. Man kan bo 2 personer i et Tenthouse. Info fra Folkecampen: Der er toilet- og badefaciliteter i form af toilet- og badevogne med individuelle brusekabiner. Under Folkemødet er der adgang til Folkecampen døgnet rundt for alle med gyldig billet. Det er dog muligt at tage sine venner med ind på campområdet ved at henvende sig i kontrolposten. Man må ikke ryge på campområdet. Der skal være ro på campområdet fra kl 23.00-07:00. Ved problemer/spørgsmål kan man henvende sig i kontrolposten eller kontakte camplederen. Du får en aflåselig indgang, indlagt lys og strøm samt en 135 x 200 cm madras på en fast bund hævet over jorden. Derudover er der plads til bagage og en aflåselig safetyboks (husk selv lås og nøgle). Du skal selv medbringe dyne/sovepose, pude, lagen og håndklæde.

Periode beskrivelse

Muligt at ankomme onsdag kl. 12, afrejse søndag den 19. kl. 11

Pris beskrivelseKontakt udlejer

Dette er et arkiv opslag, derfor kan du ikke kontakte udlejeren. Hvis denne bolig bliver ledig igen, vil du kunne finde den under find overnatning.