Stort charmerende byhus midt i Allinge, på Kirkepladsen

3770
20000 kr.

Denne bolig består af sovepladser, fordelt på 4 værelser. Læs mere i beskrivelsen nedenunder for flere oplsyninger omkring fordelingen.

Beskrivelsen

3 soveværelser på 1.sal, hvor der også er 1 toilet. 1 soveværelse i stueplan med egen indgang og toilet. I stueplan er der et stort køkken/alrum og stue med hjørnesofa. Spisebord til 8 personer. I stueplan er der toilet og bad, dvs huset har i alt 3 toiletter og 1 bad. Adgang til charmerende ugeneret gårdhave samt lille græsplæne med figentræ.

Det er 8 enkeltsenge, med 2 i hvert soveværelse. De 3 af soveværelserne er så store, at enkeltsengene her kan stilles med en vis afstand, så værelset på den måde kan deles op.

Dyner/Håndklæder inkl. Eget køkken Vaskemaskine Rygning forbudt Rygning forbudt Slutrengøring inkl. Eget bad


Periode beskrivelsePris beskrivelseStort charmerende byhus midt i Allinge, på KirkepladsenStort charmerende byhus midt i Allinge, på KirkepladsenStort charmerende byhus midt i Allinge, på KirkepladsenStort charmerende byhus midt i Allinge, på KirkepladsenStort charmerende byhus midt i Allinge, på Kirkepladsen

Kontakt udlejer

Dette er et arkiv opslag, derfor kan du ikke kontakte udlejeren. Hvis denne bolig bliver ledig igen, vil du kunne finde den under find overnatning.