Stor Villa med 3 badeværelser

3740
12500 kr.

Denne bolig består af sovepladser, fordelt på 3 værelser. Læs mere i beskrivelsen nedenunder for flere oplsyninger omkring fordelingen.

Beskrivelsen

Om huset Huset er beliggende i Listed 3740 Svaneke. Huset er i 3 etager. 1.sal. Består af stort værelse med dobbeltseng, separat toilet samt en stor stue med brændeovn og lille terrasse med fantastisk udsigt over klipper og Østersøen mod øst. Stueplan. I stueplan er der et stort køkken-alrum, en stor vinkelstue samt badeværelse. I køkkenet er der god plads til både at lave mad og spise. På den tilkoblede terrasse mod vest er der stole og borde, hvis man foretrækker at rykke middagen eller morgenkaffen udenfor. I køkkenet er der opvaskemaskine, kogeplader (induktion), stort køleskab og normal- og mikrobølgeovn. Stuen er stor med masser af plads til hygge i sofaen eller de store stole. Stuen har ligeledes direkte udgang mod øst til en af husets 3 terrasser. Huset er omgivet af en stor have med div. havemøbler fx solstole og hængekøjer. Kælder I kælderen er der to værelser, et vaskerum/badeværelse og egen udgang. På det ene værelse er der en dobbeltseng og en sovesofa. På det andet værelse er der to enkeltsenge. På badeværelset er både toilet, brusebad, vaskemaskine og tørretumbler.

3 store værelser med db senge samt 1,5 seng i aktivitetsrum

Eget køkken Slutrengøring inkl. Dyner/Håndklæder inkl. Eget bad Vaskemaskine Tørretumbler Tørretumbler


Periode beskrivelsePris beskrivelseStor Villa med 3 badeværelserStor Villa med 3 badeværelserStor Villa med 3 badeværelserStor Villa med 3 badeværelserStor Villa med 3 badeværelser

Kontakt udlejer

Dette er et arkiv opslag, derfor kan du ikke kontakte udlejeren. Hvis denne bolig bliver ledig igen, vil du kunne finde den under find overnatning.