Smukt landsted med overnatninger

kr.

Denne bolig består af sovepladser, fordelt på værelser. Læs mere i beskrivelsen nedenunder for flere oplsyninger omkring fordelingen.

Beskrivelsen

Ved at vælge dette sted til jeres overnatning til folkemødet får I en virkelig dejlig base. Sengepladserne fordeler sig på en lejlighed med plads til mellem 4-6, en lille træhytte med plads til 2-3, og to utrolig smukke og dejlige glampingtelte, fulde af luksus og komfort. Hver telt rummer op til 4 personer. Det hele ligger knap 10 km syd for Allinge, og 5 km nord for Gudhjem. På stedet er det muligt at tilkøbe morgenmad til jer alle, med lækre produkter hovedsageligt fra vores egen gård, men ellers fra andre små bornholmske producenter, Der er desuden et vildmarksbad med udsigt over østersøen og christiansø. Opvarmning af dette kan også tilkøbes og være et dejligt fælles samlingspunkt efter en spændende dag på Folkemødet. Tøv ikke med at booke dette sted som jeres base under Folkemødet. Vores rammer er smukke og fulde af den Bornholmske natur, og vi ved hvordan vi skal gøre det lækkert, dejligt og afslappende for jer.Eget bad Dyner/Håndklæder inkl. Eget køkken Slutrengøring inkl.


Periode beskrivelsePris beskrivelseSmukt landsted med overnatningerSmukt landsted med overnatningerSmukt landsted med overnatninger

Kontakt udlejer

Dette er et arkiv opslag, derfor kan du ikke kontakte udlejeren. Hvis denne bolig bliver ledig igen, vil du kunne finde den under find overnatning.