Ro og udsigt til rundkirken i Nylars

12000 kr.

Denne bolig består af 10 sovepladser, fordelt på 6 værelser. Læs mere i beskrivelsen nedenunder for flere oplsyninger omkring fordelingen.

Beskrivelsen

Vi har valgt at have fokus på gode senge - der er rene til jer. Alle madrasser er vasket med special tekstil maskine, noget man ikke engang får på mange 5 stjernede hoteller. Resten er vandrehjemskvalitet ift. værelserne. Men der er ro og fred om natten, dejlige rum til fællesaktiviteter gratis fitness og store områder udendørs hvor der er mulighed for at få en god Bornholmsk Svaneke Øl i solen eller en kop lækker kaffe fra Buchwalds i Rønne. Tag en slapper i vores grillhytte omgivet af 50 meter højbede hvor der blandt andet står jordbær, mandler, krydder urter og meget meget mere. Delvist istandsat hus fra 1901. I forbindelse med større idrætsanlæg, fitness rum og stort udendørs areal evt. plads til telte efter forudgående aftale! Værelser ligger på 1 sal og kun adgang via trappe der er steder med lavt til loftet (ca. 180-185cm til loftsbjælker laveste steder), men fine små hyggelige rum. Vi har mulighed for at sørge for mad til jer - skal aftales mindst 3 hverdage før. Vi har store & små mødelokaler samt spiserum. Der er ikke toilet på første sal og badefaciliteter er ifm. idrætshallen (fremkommelig indendørs ca. 50 meter). Alt økonomisk overskud går til at forbedre de lokale idrætsfaciliteter til gavn for lokale foreninger.Slutrengøring inkl. Rygning forbudt Vaskemaskine Tørretumbler Dyner/Håndklæder inkl. Lader til elbil Eget bad


Periode beskrivelse

Ledigt fra onsdag morgen til søndag eftermiddag. Aftales individuelt - kan evt. lejes hele ugen hvis der er behov for det.

Pris beskrivelse

Hele førstesalen af huset udlejes onsdag- søndag for 12.000,- Fitness rum + badefaciliteter er med i prisen inkl. alm slutrengøring. Dyner + hovedpuder + lagen + sengetøj til 10 inkl. Dynerne er varme! Vi har tynde tæpper til rådighed hvis der er meget varmt på dagene. Adgang til thekøkken med meget rimelige priser på Øl, sodavand, The og Kaffe samt snacks. 400 volt stik til rådighed til elbil men ingen adaptere - skal aftales individuelt. Har i brug for mad aftales det individuelt, vi har adgang til lækre lokale råvarer inkl. Bornholmsk græsfodret bison!

Ro og udsigt til rundkirken i NylarsRo og udsigt til rundkirken i NylarsRo og udsigt til rundkirken i NylarsRo og udsigt til rundkirken i NylarsRo og udsigt til rundkirken i Nylars

Kontakt udlejer

Dette er et arkiv opslag, derfor kan du ikke kontakte udlejeren. Hvis denne bolig bliver ledig igen, vil du kunne finde den under find overnatning.