Overnatning & privat event-sted med havudsigt

3770
80000 kr.

Denne bolig består af sovepladser, fordelt på 3 værelser. Læs mere i beskrivelsen nedenunder for flere oplsyninger omkring fordelingen.

Beskrivelsen

Med direkte adgang til Næs Stand, i den sydlige del af Allinge, udlejes 1.600m2 grund og 130m2 bolig. Grunden er velholdt og ligger lige ud til havet, badeplatformen og stranden, og er perfekt til udendørs dagtime-events, evt. med telt. Huset fra 1924 er renoveret med respekt for de historiske detaljer. Stueetagen indeholder entré, badeværelse, separat brusebad, stue, stort spisekøkken (12 spisepladser) og udestue med direkte udgang til haven (her findes havemøbler (12 personer) og gas-grill). Førstesalen er indrettet med 3 soveværelser (9 sengepladser). Desuden kælder med vaskemaskine/tørretumbler og god plads til opbevaring. Opredninger, håndklæder, morgenmad, daglig rengøring af toilet & brus samt slutrengøring er inkluderet i prisen. (Udlejer er behjælpelig med at afklare, om placeringen kan inddrages i det officielle 2023 event-område).

På første sal findes 3 soveværelser: Et værelse med 4 sengepladser, et værelse med høj dobbeltseng og et værelse med 3 sengepladser. Værelserne indrettes med dobbelt-/enkeltsenge efter lejers behov. Alle værelser har store vinduespartier, de to med fantastisk havudsigt.

Dyr tilladt Dyner/Håndklæder inkl. Slutrengøring inkl. Eget køkken Eget bad Vaskemaskine Tørretumbler Rygning forbudt Rygning forbudt


Periode beskrivelsePris beskrivelseOvernatning & privat event-sted med havudsigtOvernatning & privat event-sted med havudsigtOvernatning & privat event-sted med havudsigtOvernatning & privat event-sted med havudsigtOvernatning & privat event-sted med havudsigt

Kontakt udlejer

Dette er et arkiv opslag, derfor kan du ikke kontakte udlejeren. Hvis denne bolig bliver ledig igen, vil du kunne finde den under find overnatning.