Dejligt Byhus i Rønne

6000 kr.

Denne bolig består af 5 sovepladser, fordelt på 2 værelser. Læs mere i beskrivelsen nedenunder for flere oplsyninger omkring fordelingen.

Beskrivelsen

Dejlig byhus i Rønne - direkte busser til Folkemøde Vi udlejer vores idylliske byhus i Rønne (120 kvm, 5 pers.) med egen terrasse og have samt kun 5 min. til den dejlige bystrand. Husk at der er direkte busser til Folkemøde (tjek selv afgangstider). Vi har en terrasse fyldt med planter, med liggestole, bord og stole og en lille have til afslapning efter eventyr og strandtur. Der er endda en lille, hemmelig plads i drivhuset til at koble af mellem tomatplanterne. Der er gåafstand til den skønne bystrand i Rønne eller der er få minutter i bil/på cykel til en af øens bedste og længste strande (som ikke er fyldt med turister). Der er gratis parkeringsplads til 1 bil udenfor huset. Der kan sove op til 5 personer i huset i komfortable senge. Der er to nyrenoverede soveværelser med dobbeltsenge og en god sovesofa i stuen til én person. Vi har projektor med AppleTV til rådighed. Der er moderne, nyt køkken, vaskemaskine, 2 toiletter med 1 bad. Ingen husdyr, tak.Eget køkken Dyner/Håndklæder inkl. Vaskemaskine Rygning forbudt Dyr tilladt Slutrengøring inkl. Eget bad


Periode beskrivelse

Ledigt fra kl. 12.00 onsdag til kl. 15.00 søndag.

Pris beskrivelse

Prisen er inklusiv slutrengøring og forbrug. Ved mere end 4 person bliver det kr. 1000 ekstra per person i alt.

Dejligt Byhus i Rønne

Kontakt udlejer

Dette er et arkiv opslag, derfor kan du ikke kontakte udlejeren. Hvis denne bolig bliver ledig igen, vil du kunne finde den under find overnatning.