Dejlig gård i Rø

20000 kr.

Denne bolig består af 10 sovepladser, fordelt på 5 værelser. Læs mere i beskrivelsen nedenunder for flere oplsyninger omkring fordelingen.

Beskrivelsen

Egelyst ligger Rø mellem Allinge og Gudhjem. Der er ca 8 km til Allinge. 10 minutter i bil og 18 minutter i bussen som afgår 150 meter fra hoveddøren.Hovedbygningen på ca. 210 kvm beboelse er fra 1877. Grunden er på 11.700 kvm og består af græsplæner, haver og uopdyrket mark. Loftshøjden i stueetagen afspejler husets alder, men er med til at give en hyggelig stemning. Der er en dejlig havudsigt fra første salen og tagterrassen. Der er 4 seperate soveværelser i huset med 2 senge i hvert værelse samt yderligere 2 gæstesenge med gode fjedermadrasser i forrummet til det helt store soveværelse. Alle senge og dyner/hovedpuder er helt nye. 4 soveværelser ligger på 1. sal og 1 i stueetagen. Der er adgang til tagterasse på 20 m2 med havudsigt fra det store soveværelse på 1. sal Der er dyner og hovedpuder til 10 senge Der er 1 badeværelse med toilet og bad, samt et nyt gæstetoilet med wc og håndvask i bryggerset Huset er udstyret til 10 personer med: Bestik og service Stort spisebord med 10 spisestole Ovn med keramiske kogeplader Microbølgeovn Amerikaner køleskab Kaffemaskine Espressomaskine Diverse køkkenmaskiner og køkkengrej Opvaskemaskine Vaskemaskine Philips 55" LED fladskærm med Cromecast og stor Canal Digital Streaming pakke Wi-Fi Bluetooth højttaler Spiseplads i køkkenet med spiseplads til 8 Stor havestue med spiseplads til 8 Morgenterrasse med bord/bænkesæt Stor tagterrasse med havudsigt, loungesæt og havemøbelsæt. Terrasse med havemøbelsæt Kuglegrill og gasgrill med 5 brændere Bord/bænkesæt til gårdspladsen Maskinhallen er på 230 m3 og kan bruges til mange indendørs aktiviteter.Eget køkken Eget bad Slutrengøring inkl. Vaskemaskine


Periode beskrivelse

Lejen under Folkemødet dækker fra Søndag klokken 15.00 til følgende Søndag klokken 12.00

Pris beskrivelseDejlig gård i RøDejlig gård i RøDejlig gård i RøDejlig gård i RøDejlig gård i Rø

Kontakt udlejer

Dette er et arkiv opslag, derfor kan du ikke kontakte udlejeren. Hvis denne bolig bliver ledig igen, vil du kunne finde den under find overnatning.