Charmerende hus til ca. 6 personer i Ibsker city

7000 kr.

Denne bolig består af 6 sovepladser, fordelt på 5 værelser. Læs mere i beskrivelsen nedenunder for flere oplsyninger omkring fordelingen.

Beskrivelsen

I stueetagen er der spise og dagligstue en suite, samt køkken og 1 badeværelse. Der er el. vandvarmer på 30 l. I dagligstuen er der en dobbelt sovesofa. På 1 ste sal er der 3 soverum, alle med dobbeltsenge. Der kan ikke medbringes kæledyr, og det er uproblematisk for allergikere. I udestuen er der en smal enkelt mands seng. (Velegnet til en deltager som holder meget af ro, eller som snorker;-). Huset ligger 3 km fra Svaneke, og 1½ km fra busstop ved Brændeskårdshaven. Der er stor dejlig have, med solnedgang fra terrassen. Ankomst og afrejsetider kan aftales. Jeg kan kontaktes for yderligere oplysninger. :-)Eget køkken Vaskemaskine Rygning forbudt Eget bad


Periode beskrivelse

Ankomst og afrejse kan aftales. Det kan anbefale at købe billet til øen hurtigst muligt.

Pris beskrivelse

Prisen er for max. 6 personer. Yderligere personer kan tilkøbes for 1.000 kr. Sengelinned kan lejes for 100 kr. pr. person. Slutrengøring kan tilkøbes for 900 kr. El afregnes med 5 kr. pr kw.

Charmerende hus til ca. 6 personer i Ibsker cityCharmerende hus til ca. 6 personer i Ibsker cityCharmerende hus til ca. 6 personer i Ibsker city

Kontakt udlejer

Dette er et arkiv opslag, derfor kan du ikke kontakte udlejeren. Hvis denne bolig bliver ledig igen, vil du kunne finde den under find overnatning.