3 lejligheder i samme ejendom i hjertet af Gudhjem.

kr.

Denne bolig består af sovepladser, fordelt på værelser. Læs mere i beskrivelsen nedenunder for flere oplsyninger omkring fordelingen.

Beskrivelsen

3 Ferielejligheder i samme ejendom. Alle lejligheder har eget bad og toilet. Adgang til stort fælles køkken og hyggelig fælles gårdhave. Hver lejlighed har eget køleskab og hyldeplads i køkkenet og der er spisepladser til alle, både ude og inde. Beliggenhed i hjertet af Gudhjem, tæt ved havnen og med butikker, restauranter og indkøb lige udenfor døren. (Billederne her i opslaget er et mix fra alle 3 lejligheder og fællesområder - specifikke billeder og yderligere info, sendes ved personlig henvendelse).Eget køkken Slutrengøring inkl.


Periode beskrivelsePris beskrivelse3 lejligheder i samme ejendom i hjertet af Gudhjem.3 lejligheder i samme ejendom i hjertet af Gudhjem.3 lejligheder i samme ejendom i hjertet af Gudhjem.3 lejligheder i samme ejendom i hjertet af Gudhjem.3 lejligheder i samme ejendom i hjertet af Gudhjem.3 lejligheder i samme ejendom i hjertet af Gudhjem.3 lejligheder i samme ejendom i hjertet af Gudhjem.3 lejligheder i samme ejendom i hjertet af Gudhjem.3 lejligheder i samme ejendom i hjertet af Gudhjem.3 lejligheder i samme ejendom i hjertet af Gudhjem.3 lejligheder i samme ejendom i hjertet af Gudhjem.3 lejligheder i samme ejendom i hjertet af Gudhjem.3 lejligheder i samme ejendom i hjertet af Gudhjem.3 lejligheder i samme ejendom i hjertet af Gudhjem.

Kontakt udlejer

Dette er et arkiv opslag, derfor kan du ikke kontakte udlejeren. Hvis denne bolig bliver ledig igen, vil du kunne finde den under find overnatning.