Idyllisk bondegård fra 1777 med egen sø og brun bodega

3751 Østermarie
35000 kr.

Denne bolig består af 15 sovepladser, fordelt på 6 værelser. Læs mere i beskrivelsen nedenunder for flere oplsyninger omkring fordelingen.

Beskrivelsen

Ja, det lyder mærkeligt ikke? Men den er god nok. Styrmandsgaarden er en firlænget gård, hvor hovedhuset er istandsat og i skrivende stund tæller 6 soveværelser + en sovesal. Alt efter hvor godt I kender hinanden, kan gården huse op til 20 personer.  Når, I kommer ind til Allinge og folk stiller det berømte spørgsmål, "Nå, men hvor bor I så?", så vil I være i tvivl om, hvor I skal starte. Skal I starte med at fortælle om, hvordan I startede dagen med kaffe nede ved søen i selskab med de 2 ænder, eller måske på den træterrasse, der er bygget oven på en gammel silo, ud til marken på den anden side af den gamle kostald, hvor man i klart vejr kan skimte havet? Eller måske I bare kommer til at fortælle, at I har lejet en bondegård, hvor idioterne/genierne (vælg selv) har lavet den gamle grisestald om til en ægte brun bodega med bardisk, bordfodbold, poolbord, bordtennis, dart og en CD-samling (that's right, der er CD'ere!) til efterfesten.  Derudover er huset udstyret med fuldt køkken med kaffemaskiner (flertal), opvaskemaskine, vaskemaskine, tumbler, wifi, TV, dyner og puder til 15 personer. Det tager 5 minutter at gå til Superbrugsen, og herfra kører også bussen til Allinge. Full disclosure: Vi har kun 1 rigtigt badeværelse, men også et campingtoilet og en udebruser. Men det er altså også det eneste minus, vi lige på stående kan komme i tanke om :) I kan se mange flere billeder på Instagram @styrmandsgaarden.

Eget køkken Vaskemaskine Dyr tilladt Slutrengøring inkl. Eget bad Tørretumbler


Periode beskrivelse

Ledigt hele uge 24.

Pris beskrivelse

Prisen er inkl. forbrug og rengøring.

Idyllisk bondegård fra 1777 med egen sø og brun bodega Idyllisk bondegård fra 1777 med egen sø og brun bodega Idyllisk bondegård fra 1777 med egen sø og brun bodega

Kontakt udlejer