Dejligt idylisk hus med have og havudsigt

3790 Hasle
kr.

Denne bolig består af sovepladser, fordelt på værelser. Læs mere i beskrivelsen nedenunder for flere oplsyninger omkring fordelingen.

Beskrivelsen

Skønt hus med stor have og havudsigt. Huset er bevaret i den oprindelige stil fra 1936, og er meget lyst og charmerende. Skøn have hvorfra du kan skue ud til havet og horisonten i vest med de smukkeste solnedgange. Huset ligger med hyggelige omgivelser og kort afstand til by (1,5 km til Hasle havn, Brugs, havnebad, røgeri mv. ). Huset indeholder 2 soveværelser, stue en suite (dør kan lukkes mellem stuerne så man har et værelse til) badeværelse, spisestue og køkken. Soveværelse 1: dobbeltseng (180 cm) og enkelt seng ( 90 cm) Soveværelse 2: 2 enkelt senge (90 cm), som kan rykkes sammen ved behov. Stue/Værelse 3: 2 enkeltsenge, dette værelse er en del af stue en suite og lukkes med dobbeltdøre fra tv stuen. Obs! Alle sengene er boxmadrasser m. topmadrasser.

Eget køkken Eget bad Dyner/Håndklæder inkl. Slutrengøring inkl.


Periode beskrivelsePris beskrivelseDejligt idylisk hus med have og havudsigtDejligt idylisk hus med have og havudsigtDejligt idylisk hus med have og havudsigtDejligt idylisk hus med have og havudsigtDejligt idylisk hus med have og havudsigtDejligt idylisk hus med have og havudsigtDejligt idylisk hus med have og havudsigtDejligt idylisk hus med have og havudsigt

Kontakt udlejer