Nye funktioner på siden

Siden har i løbet af sidste ug og weekenden fået sig et par nye funktioner og her vil jeg fortælle hvad formålet med dem er og hvordan de virker.

SMS notifikationer

Den nyeste funktion er SMS notifikationer og den har til formål at gøre det nemmere for udlejerne at vide om nogen har interesse i netop deres sted. Det sker ved at når en person kontakter via hjemmesiden, så udover de e-mails de bliver sendt til udlejer, så vil de også fremover modtaget en SMS (Hvis de har udfyldt deres telefon nummer). Sms’en indeholder ikke oplysningerne fra henvendelsen, på grund af en 160 karakter begrænsning der er i SMS’er, men den giver information til udlejer at de sjal tjekke deres e-mail.

For mulige lejere betyder det også at ens henvendelse med stører sandsynlighed bliver set med det samme.

Hvad koster SMS notifikationer at bruge

For dig som udlejer eller lejer, er det ganske gratis, men alting har sin pris og det betyder at de reklame indtægter der er på siden går til at dække udgiften ved denne funktion.

Ændringer i e-mail funktionen

Der er foretaget ændringer i e-mail funktionen, så e-mails nu mere sjældent ender i SPAM hos modtagerne. Funktionen er testet med Outlook e-mail adresse, som er kendt for at sende alting i spam, og her kommer de nu også frem. Igen for at gøre det mere sandsynligt at henvendelser kommer frem til udlejerne.

Deaktiver / Genaktiver annonce

En funktion mange udlejere sikkert bliver glade for. Nemlig en mulighed for at deaktivere OG genaktivere deres annonce selv, uden at skulle sende en mail til mig. Det kan man nu gøre ved at gå ti “min konto” man finder i menuen og logge ind med den e-mail adresse, man brugte til at oprette annoncen med. Hvis man ikke kender sin kode ( Vil man ikke hvis man ikke har logget ind tidligere ), så skal man lige trykke glemt kodeord, for at få lavet en kode. Man kan selvfølgelig også stadig skrive til mig på kontakt@folkemoedeovernatning.dk for at få den deaktiveret.

Redigering af annoncerne er endnu ikke klar.

Automatisk fjernelse af gamle annoncer

Denne funktioner er primært lavet for lejerne skyld. Da der tidligere har været store problemer med at stederne ikke har været ledige på siderne, så har det været nødvendigt for mig at skrive en e-mail til alle udlejerne løbene for at sikre at stederne var ledige og vente på svar osv.

Det nye er, at efter et bestemt antal henvendelser på en annonce, så vil annoncen automatisk rykke sig selv til arkiv (hvor mange ikke længere kan kontakte på den) og der sendes en e-mail til udlejeren med at annoncen er deaktiveret. I den e-mail der sendes er der også et link hvor udlejer kan klikke og få annoncen genaktiveret (uden at logge ind). Så det er så nemt for udlejer som overhoved muligt og lejerne kan være mere sikre på at stederne faktisk er ledige.

Kommende funktioner og indhold på siden

Der er mange ting der skal ind på siden af funktioner og indhold. Blandt andet skal der tilføjes flere hoteller under siden “Hoteller m.m.” hvilket jeg forventet sker indenfor kort tid. Målet med den side er at ALLE professionelle udlejere skal være repræsenteret på den side, hvor der lige nu er ca. halvdelen.

Udover hoteller siden, så bliver der også tilføjet mere til “Få hjælp” snart, så de beskrivelser matcher siden som den ser ud nu.

Et ønske jeg har er at lave en standard lejekontrakt som udlejerne kan benytte sig af samt en del på Få hjælp siden der fortælle lidt om skat m.m. i forbindelse med udlejning.

Af nye funktioner så arbejder jeg på funktionen til at redigere opslag, men hvordan den udgives er udvist, som tidligere indlæg på siden har beskrevet, så bliver funktioner udgivet mere stille end tidligere for at kunne blive testet bedre, det gavner ingen at jeg skynder mig at få en funktion udgivet, hvis den alligevel ikke virker. Andre funktioner som der også kommer til at blive arbejdet på er bolig overvågning, nyhedsbrev udsendelse og måske en ny funktion til noget med transport.

Det var en hel del for nu, men jeg håber at de nye funktioner er med til at gøre siden mere brugbar for alle.

Skriv en kommentar